Reflect-On

  • Roll on applikator
  • Reflekterande i mörker
  • För användning på textilier

Albedo100 Reflect-On är en roll on med reflekterande egenskaper, avsedd för textilier (50 ml.)Denna smidiga roll-on reflekterar ljus och ökar din synbarhet i mörkret. Enkel att rolla på på plagg och föremål som tränings kläder, overaller, ryggsäckar osv. När strålkastarljuset från en bil träffar ytan, reflekteras ljuset tillbaka och uppmärksammar föraren på att du är där.

För god synbarhet i mörker skall CE-märkta reflexprodukter användas. För ytterligare synbarhet kan Albedo100 enkelt appliceras.

Exempel på användningsområden:

Användbart i svaga ljusförhållanden vid tex kvälls-promenaden, löparrundan eller cykelturen. Reflect-On är tål regn och svett men kan tvättas bort i tvättmaskinen eller med en fuktig trasa. Produkten är något grå i tonen, och synlighet kan variera beroende material och underlagets färg. Detta gör att du kan se om det finns kvar Reflect-On på tex ditt eller barnet plagg, eller om du behöver applicera mer för att bibehålla din synbarhet i trafiken.

Albedo100 Horse and Pets Washable Försvinner vid tvättAlbedo100 Water ResistantSitter kvar vid regn

Denna smidiga roll-on reflekterar ljus och ökar din synbarhet i mörkret. Reflect-On ger ett tunt ytskikt som är reflekterande i mörker, när den belyses från t.ex. en bil. Sprayen reflekterar ljuset i samma riktning som ljuset faller in. Därför är det bara den som är bakom ljuskällan som ser reflektionen. Testa effekten genom att lysa med en ficklampa i ögonhöjd, titta på objektet från en bil med tänt lyse på ca 20 m avstånd, eller ta ett foto med blixt, tex med din mobilkamera.